Gerd Elise Lundsten

Hälsa/Träning Allergi/Överkänslighet Hjärta Foto Musik Tankar/Funderingar Relationer

Arbetsrehab.skandal 1!

Publicerad 2012-09-09 05:42:00 i RIS- Huvudlöst bemötande!

Det är så otroligt många som varit inblandade i min arbetsrehab att jag inte kommer ihåg vad alla heter. Jag har allt nedskrivet o arkiverat. Men det gör så ont att gräva i att jag inte gör det. Därför kommer denna ris-serie om rehab-skandaler inte att innehålla några namn....
 
RIS-1! Start- 1999! Dåvarande avd.föreståndare, avgående o tillträdande områdeschefer, MAS, tillkallad av oss, jag facket, o som trotts detta tog parti mot ossmed allergi/överkänslighet mot djur rök/damm parfym/irriterande dofter.
 
Dom hade ingen respekt för den medicinska sjukdomen o dess krav. Jag skulle tvingas tillbaka till en icke anpassad miljö som ideligen gjorde mig sjuk...... o frånvarande....... Jag krisade ihop......   .
 
Ingen rehab.utredning, arbetsmiljöutredning, rehab.planering, rehab,utvärdering gjordes.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Gerd Elise

Född 1957. Jag har en Atopisk Polyvalent Allergi som jag är född med. Min viktigaste dag är när jag och Michael träffades för första gången den 9/5-1990. Det var på hans jobb. Vi var ute och åt middag för första gången den 18/5-1990. Vi förlovade oss den 15/9-1991. Vi gifte oss den 3/7-1993. I övrigt får ni lära känna mig genom det jag skriver.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela