Gerd Elise Lundsten

Hälsa/Träning Allergi/Överkänslighet Hjärta Foto Musik Tankar/Funderingar Relationer

ROS till Ö-N-H-läk. Katarina Olofsson!

Publicerad 2012-08-22 08:25:45 i ROS- Föredömligt bemötande!

Jag ger öron näsa halsspecialisten Katarina Olofsson en mkt stor ROS för hennes förmåga att höra se o utreda o bedöma mina stämbands kondition o behandla dom på bästa sätt. Bla genom att skriva ut hjälpmedlet Portabel. AIOLOS nebulisator ALBTROSS för att:
-lösa slem
-skölja bort slaggprodukter i samband med infektioner o inflammationer.
-milt desinficera mot bakterier o svamp.
-skölja bort allergener o irritanser.
:från struphuvudet o stämbanden.

Vilket gör att jag blir lindrigare o mindre långvarigt sjuk i samband med förkylningar o reaktioner pga allergener o irritanser så att jag fortare får symtomkontroll. I vissa fall kan jag tom undvika att bli dålig.

Hon är även fascinerad över att jag som är så allergisk/överkänslig kan sjunga.

Jag är från djupet av hjärtat tacksam över att jag fått portabel AIOLOS utskrivet. Lung-Allergi-medicin borde också kunna skriva ut detta utomordentliga hjälpmedel. Korsbefruktande konskapsutbyte borde kunna ske till allergiska/överkänsliga personers fördel.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Gerd Elise

Född 1957. Jag har en Atopisk Polyvalent Allergi som jag är född med. Min viktigaste dag är när jag och Michael träffades för första gången den 9/5-1990. Det var på hans jobb. Vi var ute och åt middag för första gången den 18/5-1990. Vi förlovade oss den 15/9-1991. Vi gifte oss den 3/7-1993. I övrigt får ni lära känna mig genom det jag skriver.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela