Gerd Elise Lundsten

Hälsa/Träning Allergi/Överkänslighet Hjärta Foto Musik Tankar/Funderingar Relationer

2/2-2018 ICA KLASSIKERN!

Publicerad 2018-02-02 10:14:00 i Hälsa/Träning

2/2-2018 ICA KLASSIKERN!

Pust schvett plask schvett pust stånk stöööön......
Jag har anmält mig till ICA KLASSIKERN och det börjar m 9 mil skidor. På olika sätt ska man staka sig fram..... O eftersom jag käkar förtunning pga hjärtflimmer så undviker jag utförsbackar. Jag vill också undvika ev överansträngning som orsakar hjärtflimmer så därför pulsar jag inte i obanad terräng. O dom skoterspår som finns på släta backen vet jag inte hur långa dom är. Iom att jag måste veta hur långt jag skidar/stakar mig fram så skidar/stavgår jag efter gång/cykelbanan. En runda på lite drygt 5 km. Så ser ni ett åkerspöke som stakar sig fram på gamla breda turskidor i trä så är det jag. 1- gången så gick det lätt o bra eftersom det var snö utan grus. 2-a gången så var det väll till en 1/3 att "lyfta-skida". Övriga 2/3 gick det hyfsat att glida fram..... Att "lyfta-skida" är bra styrke- o uthållighetsträning... SCHVETT PLASK PLASK..... Jag blev också tilltalad av 2 trevliga personer under skidturen. En trevlig äldre man som stavgångade o en lika trevlig yngre man m en lugn hund som brydde sig om sitt o en barnvagn o en travande liten tjej.
Jag fick inte ngn träningsvärk efteråt.... sedan så har jag stavgått några ggr.... Det ska bli mkt intressant att se hur det går med hela projektet.....

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Gerd Elise

Född 1957. Jag har en Atopisk Polyvalent Allergi som jag är född med. Min viktigaste dag är när jag och Michael träffades för första gången den 9/5-1990. Det var på hans jobb. Vi var ute och åt middag för första gången den 18/5-1990. Vi förlovade oss den 15/9-1991. Vi gifte oss den 3/7-1993. I övrigt får ni lära känna mig genom det jag skriver.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela