Gerd Elise Lundsten

Hälsa/Träning Allergi/Överkänslighet Hjärta Foto Musik Tankar/Funderingar Relationer

28/12-2012! Katastrofjul!

Publicerad 2012-12-28 05:34:39 i Min Allergi/Överkänslighet

Mår fortfarande dåligtav att ha blivit utsparkad från svärmors gruppboende på Äldrecenter. 
Jag ser bara hunden dess förare o deras provoserande överlägsna anhörigas nonsjalanta förakt o personalens ilska o föraktfulla ögon. Förakt uppkommet pga jag försvarar mig, orkar försvara mig (bla pga stressen som öppnar lungorna
Initialt) inte fick fullminant allergisk/överkänslighetsreaktion pga det berg av mediciner jag tar bla pga alla som går bakom ryggen på mig el rent ut provocerar mig med flit. Bara för att se hur jag skulle reagera.
 
Jag undrar om dom föraktfulla bland personalen snor hjul från rullatorer gåbord o rullstolar också. O tycker att det är lika roligt o rätt?
O visar samma totala förakt inför hälso- sjukvårds- o omsorgstagarens frustration ilska o förtvivlan över att omgivningen inte förstår o inte visar ngn respekt.
 
Det är tack o lov o pris att jag tror på Gud Jesus o den Helige Andes kraft o ljus. Annars hade jag varit död i dag pga alla psykiska o fysiska övergrepp som jag utsatts för o som varit riktade mot min allergis/överkänslighets krav. 
 
Att utsätta mig o andra allergiska/överkänsliga för allergen-/irritansprovokation är misshandel. 
Att gå bakom ryggen på mig o andra allergiska/överkänsliga är ansvarslöst allmänt farligt beteende.
Att gå bakom ryggen på mig o andra allergiska/överkänsliga o bli ertappade är ett direkt hot om fortsatt provokation.
Varje reaktion, psykisk el fysisk/medicinsk orsakad av omgivningens provokation är misshandel o hot om ännu fler misshandelscituationer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Gerd Elise

Född 1957. Jag har en Atopisk Polyvalent Allergi som jag är född med. Min viktigaste dag är när jag och Michael träffades för första gången den 9/5-1990. Det var på hans jobb. Vi var ute och åt middag för första gången den 18/5-1990. Vi förlovade oss den 15/9-1991. Vi gifte oss den 3/7-1993. I övrigt får ni lära känna mig genom det jag skriver.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela