Gerd Elise Lundsten

Hälsa/Träning Allergi/Överkänslighet Hjärta Foto Musik Tankar/Funderingar Relationer

Informationsansvaret!

Publicerad 2012-09-06 02:51:00 i Politik!

Skickat till:

lungochallergi.umea@vll.se
ragnberth.helleday@lung.umu.se
annelie.behndig@lung.umu.se
info@norrlandskliniken.se

Ärende: Info.ansvaret!

Så länge ni på Lung-Allergimedicin,
Hud- STD-kliniken, Yrkes- o Miljödermatologen o Medicinska Fakulteten på UMU o Socialstyrelsen inte går ut i media o informerar/upplyser omgivningen om ansvaret för anpassning till djur- rök-/damm o parfym-/irriterande doftfritt mm så tar jag för givet att ni anser att det är OK rätt o riktigt att jag o andra med A/Ö utsätts för dagliga godtyckliga provokationer som orsakar dagliga reaktioner av mer el mindre tydlig el akut karaktär.

Detsamma gäller Personal o Studerande o Elever på Medicinska Fakulteten på UMU o på Vårdgymnasierna osv. Så länge alla inte är djur- rök-/damm parfym-/irriterande doftfria på jobbet o under studietiden så tar jag för givet att ni anser att det är OK rätt o riktigt att jag o andra med A/Ö utsätts för dagliga godtyckliga provokationer som orsakar dagliga reaktioner av mer el mindre tydlig el akut karaktär.
Vilket är tvärt emot gällande behandlingsrutin. Både i går, förr i tiden, o i dag, modern tid.

Ni måste mao gå ut i tidningar radio TV o Internet informera/upplysa om omomgivningens ansvar. Både skol- o studiekamrater arbetskamrater o chefer i olika led har ett överväldigande ansvar. Så länge ni inte gör det tar jag för givet att ni anser att det är OK rätt o riktigt att jag o andra med A/Ö utsätts för dagliga godtyckliga provokationer som orsakar dagliga reaktioner av mer el mindre tydlig el akut karaktär.
Vilket är tvärt emot gällande behandlingsrutin. Både i går, förr i tiden, o i dag, modern tid.

Gerd Lundsten
Leg.SSK
Med Atopisk Polyvalent Allergi samt Överkänslighet som är omfattande medicinerad o med miljökrav o ev andningsskydd mm.

Umeå

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Gerd Elise

Född 1957. Jag har en Atopisk Polyvalent Allergi som jag är född med. Min viktigaste dag är när jag och Michael träffades för första gången den 9/5-1990. Det var på hans jobb. Vi var ute och åt middag för första gången den 18/5-1990. Vi förlovade oss den 15/9-1991. Vi gifte oss den 3/7-1993. I övrigt får ni lära känna mig genom det jag skriver.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela