Gerd Elise Lundsten

Hälsa/Träning Allergi/Överkänslighet Hjärta Foto Musik Tankar/Funderingar Relationer

Mamma Margit o pappa Helge!

Publicerad 2012-10-24 03:09:10 i Relationer

Både Margit o Helge var aktiva medlemmar i Socialdemokratiska Arbetarepartiet som unga o fortsatte att vara aktiva sedan dom flyttat till Storuman. Helge var aktiv i arbetarkommunen o hade många uppdrag o Margit var en aktiv medlem i Kvinnoklubben. Tills Socialdemokratiska Arbetarpartiet fick för sig att företagare inte skulle få vara medlemmar. Vilket gjorde att Margit o Helge sparkades ut ur medlemskapet.
Det kan vara så att nedgången för Socialdemokratiska Arbetarepartiet började där.

Det är mkt troligt att dom riktigt röda partiernas medlemmar i Storuman visste exakt vad både Helge o Margit stod för.

Jag blev som barn räddad av en rödglödande klasskamrat som slogs för min räkning när jag pga min omfattande allergi/överkänslighet inte orkade o inte heller hade kunskap o mod nog för att kunna försvara o skydda mig själv. Detta är ngt jag aldrig glömmer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Gerd Elise

Född 1957. Jag har en Atopisk Polyvalent Allergi som jag är född med. Min viktigaste dag är när jag och Michael träffades för första gången den 9/5-1990. Det var på hans jobb. Vi var ute och åt middag för första gången den 18/5-1990. Vi förlovade oss den 15/9-1991. Vi gifte oss den 3/7-1993. I övrigt får ni lära känna mig genom det jag skriver.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela