Gerd Elise Lundsten

Hälsa/Träning Allergi/Överkänslighet Hjärta Foto Musik Tankar/Funderingar Relationer

Oparfymerade produkters placering!

Publicerad 2012-09-20 12:38:48 i Kategori?

Jag anser att alla oparfymerade produkter på apoteken stormarknaderna butiker mfl ska samlas på en o samma hyllsektion mkt tydligt utmärkt så att det går fort o lätt att hitta. Det ska inte gå att missa.

Så att vi med allergi/överkänslighet mot parfym/irriterande dofter inte ska behöva stå längre än nödvändigt i molnet av allergener o irritanser från djur- rök/damm parfym/ dofter.

O för att alla inom kommuner/landsting/privat firmor med ansvar för hälso- sjukvård o omsorg lätt o snabbt ska kunna hitta dom oparfymerade produkterna på den stressade tid som dom har till förfogande för att hämta barn handla mat kläder hygien/hud/hårvårds/stylingprodukter mm.

O är man synskadad så är det också en fördel att veta att där på den hyllsektionen finns alla oparfymerade produkter. O varorna ska även vara utmärkta med punktskrift.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Gerd Elise

Född 1957. Jag har en Atopisk Polyvalent Allergi som jag är född med. Min viktigaste dag är när jag och Michael träffades för första gången den 9/5-1990. Det var på hans jobb. Vi var ute och åt middag för första gången den 18/5-1990. Vi förlovade oss den 15/9-1991. Vi gifte oss den 3/7-1993. I övrigt får ni lära känna mig genom det jag skriver.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela